Beekman TrapmontageDesign trap

Wil je een smaakvolle en karakteristieke trap in je huis of bedrijf? Ga voor een design trap van hout. De natuurlijke kleur van hout zorgt voor warmte en een knus gevoel. Bovendien voegt hout meteen karakter toe aan de ruimte waar je een design trap plaatst. Bij Beekman Trapmontage kies je voor een design trap die volledig aansluit op je wensen.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Aanbod design trappen bij Beekman Trapmontage

Design trappen van hout zijn er in alle soorten en maten. Wij hebben design trappen van gewoon vurenhout tot eikenhout in de collectie. Er is ook volop keuze uit andere houtsoorten, vanzelfsprekend in een afwerking die jou aanspreekt. Een open of dichte design trap, er zijn volop mogelijkheden om je droomtrap te realiseren. Modern, klassiek of design, Beekman Trapmontage heeft het allemaal!

Bekijk hier ons volledige aanbod design trappen

Design trap op maat

Vraagt de plaatsing van een design trap om maatwerk? We komen graag bij je langs voor het inmeten van een nieuwe, houten trap. Een maatwerk design trap is een van onze expertises. Naast een schitterende trap zorgen we ook voor de gewenste afwerking. Kies bijvoorbeeld uit een leuning van roestvrijstaal of trapverlichting zodat je altijd ziet waar je loopt. Kortom: wij zijn jouw ideale partner in het vormgeven van de gewenste design trap.

Laat jezelf inspireren met ons webinar…

Ben je op zoek naar inspiratie voor een exclusieve designtrap, maar weet je niet welke trap er perfect in jouw interieur past? Bekijk dan NU ons nieuwe webinar! En je hebt na dit webinar een glashelder idee welke droomtrap er straks perfect in jouw interieur past.

Bekijk hieronder het webinar! 👇

bestaande-trap-vervangen

 

Vraag een vrijblijvende inmeet afspraak aan!

Ben je uitgekeken op je bestaande trap of is deze gedateerd en onveilig geworden? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je daarvoor op zoek naar een mooie designtrap? Wat je wens ook is, Beekman Traprenovatie verzekert je van een schitterende exclusieve designtrap! Bespreek daarom je wensen met ons team of vraag direct een inmeet afspraak aan voor het inmeten van jouw droomtrap!

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

× Hoe kunnen wij je helpen?