Beekman TrapmontageTraprenovaties

Je trap een make-over geven? Een uitstekende keuze wanneer je trap verouderd, versleten of zelfs onveilig is. Beekman Trapmontage is specialist in traprenovaties en geeft je huidige trap graag een grondige opknapbeurt. Binnen een tot twee werkdagen geniet je van een compleet nieuwe trap en wordt het dé eyecatcher in huis!

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Snelle traprenovatie

Wil je niet maanden wachten op een prachtig gerenoveerde trap? Laat Beekman Trapmontage de traprenovatie voor je verzorgen. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en schakelen snel met onze leveranciers. Dit betekent dat jij op korte termijn geniet van een schitterende trap. Uiteraard profiteer je te allen tijde van onze scherpe prijzen!

Voorzie je trap van een stijlvol design

Bij traprenovatie voorzien we je trap van een stijlvol design. We bekleden je trap met HPL (hogedruklaminaat) overzettreden, maar ook een robuuste betonlook of massief eiken overzettreden behoren tot de mogelijkheden. Er is van alles mogelijk en daarom denken we graag met je mee. We garanderen je een uniek productieproces zonder kleurverschil. Kortom: binnenkort een gerenoveerde trap op- en aflopen, dat doe je dankzij onze aanpak!

Maak een vrijblijvende afspraak

Beekman Trapmontage weet alles over traprenovatie en daarom komen we graag bij je langs om te onderzoeken welk design in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Er is een variatie aan smaken en mogelijkheden, maar er zit hoe dan ook altijd iets voor je bij. Behalve een basiscollectie van twaalf kleuren, zijn er op aanvraag of projectbasis ook andere kleuren verkrijgbaar. Neem daarom snel contact met ons op en verzeker je van een succesvolle traprenovatie!

× Hoe kunnen wij je helpen?