Beekman TrapmontageOver ons

Beekman Trapmontage wordt gerund door Remko Beekman. Samen met zijn team levert en plaatst hij houten trappen van de hoogste kwaliteit. Na jarenlang als ’trappensteller’ voor een van de grootste trapfabrikanten van Nederland te hebben gewerkt, gooit hij in 2018 het roer om en zet zijn eigen trapmontagebedrijf op.

Passie voor houten trappen

Beekman Trapmontage heeft een enorme voor passie voor houten trappen. Dit zie je terug in ons oog voor detail. Daarnaast hebben we meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen en renoveren van trappen. Dit doen we in woningen en bedrijfspanden en altijd met de garantie op een schitterend en duurzaam resultaat.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij ons trappenbedrijf centraal. Dit betekent dat we je optimaal ontzorgen bij het plaatsen of renoveren van een trap. Vraag gerust om advies en besteed deze gecompliceerde klus uit aan ons als jouw trappenspecialist.

Advies op maat en 3D-ontwerp

Het plaatsen van een trap vraagt om maatwerk. Daarom komen we graag bij je langs om je wensen met betrekking tot design, houtsoort en afwerking in kaart te brengen. We meten de trap in en gaan vervolgens aan de slag met een 3D-ontwerp. Ben je tevreden met het ontwerp? Afhankelijk van waar je in Nederland woont, neemt de desbetreffende trappenfabriek de trap direct in productie. Doorgaans bedraagt de levertijd zes tot tien werkdagen.

Nieuwe trap in slechts één dag!

Beekman Trapmontage plaatst een nieuwe trap in slechts één dag. Dit gaat ook op wanneer we eerst een gat moeten maken in een houten of betonnen vloer. Je zit dus nooit dagenlang in de rommel! Bovendien wordt een trap ontworpen en geplaatst door één persoon en dat is ook je directe aanspreekpunt. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent!

Ontvang een offerte op maat

Een trap laten plaatsen of je huidige trap voorzien van een opknapbeurt? Vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier!

Wij zijn trotse partner van…

 

Vragen?

Stel ze hier

× Hoe kunnen wij je helpen?