Beekman TrapmontageVaste trap naar zolder

Een vaste trap naar zolder is om meerdere redenen een slimme keuze. Wellicht overweeg je een extra slaapkamer of werkkamer op de zolderverdieping. Een vaste trap is dan stabieler en daarom veiliger dan een vlizotrap. Verder gebruik je de ruimte efficiënter en ziet een vaste trap er rustiger uit dan een vlizotrap. Vervang daarom je verouderde vlizotrap en schakel Beekman Trapmontage in voor deze klus.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Dé specialist in het plaatsen van vaste zoldertrappen

Een vlizotrap vervangen door een vaste trap vraagt om maatwerk. Beekman Trapmontage heeft meer dan twintig jaar ervaring en is een ware specialist in het plaatsen van vaste zoldertrappen! Bovendien zijn we ook in te schakelen voor het laten maken of aanpassen van een trapgat. Je profiteert altijd van onze vaste lage prijzen én een honderd procent tevredenheidsgarantie. Verrassingen zijn dus uitgesloten!

Verschillende soorten vaste trappen naar zolder

Heb je op korte termijn een vaste trap nodig die je vlizotrap vervangt? Laat dan een nieuwe zoldertrap aanmeten en installeren. We bieden je de keuze uit talloze soorten zoldertrappen. Van standaardtrappen tot zeer exclusieve eyecatchers, wij hebben het allemaal! Uiteraard kies je uit de mooiste houtsoorten en kan je altijd rekenen op een deskundige plaatsing door onze vakmensen. Tot slot bieden we je een garantie van dertig jaar op een nieuwe, houten trap.

 

Beekman Trapmontage realiseert op jouw verzoek een vaste trap inclusief trapleuning. We werken o.a. samen met De Vries Trappen en Vermeulen trappen daarom profiteer je van snelle levering en montage op korte termijn (binnen 3 weken). Ontvang je bij voorkeur een indicatie voor de kosten die een vlizotrap vervangen door een vaste trap met zich meebrengt? Voor het inmeten van de trap en het uitwerken van een 3D-presentatie komen we graag bij je langs om je wensen in kaart te brengen. Laat daarom een bericht achter via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laat je trapgat door ons afwerken

Vind je het na het plaatsen van de trap te veel gedoe om zelf het trapgat af te werken? Beekman Trapmontage voert dit soort werkzaamheden tegen een meerprijs voor je uit. Dit scheelt jou het nodige geklungel en dankzij onze aanpak ben je verzekerd van een perfect eindresultaat. Klik even hier om een indruk te krijgen van de afwerking van een trapgat.

Neem contact met ons op

06-14591127 Whatsapp

Hoe andere klanten ons ervaren...

× Hoe kunnen wij je helpen?