Beekman TrapmontageVaste trap naar zolder

Een vaste trap naar zolder is om meerdere redenen een slimme keuze. Wellicht overweeg je een extra slaapkamer op de zolderverdieping. Een vaste trap is dan stabieler en daarom veiliger dan een vlizotrap. Verder gebruik je de ruimte efficiënter en ziet een vaste trap er rustiger uit dan een vlizotrap. Vervang daarom je verouderde vlizotrap en schakel Beekman Trapmontage in voor deze klus.

Laat jezelf inspireren…

Ben je op zoek naar een nieuwe vaste zoldertrap, maar heb je geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je met onze vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je al een goede indruk van wat er zoal mogelijk is.

Je vraagt de vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ aan door even hier te klikken.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Maatwerk trap

Een vlizotrap vervangen door een vaste trap vraagt om maatwerk. Beekman Trapmontage heeft meer dan twintig jaar ervaring in het renoveren en plaatsen van trappen. Bovendien zijn we ook in te schakelen voor het laten maken of aanpassen van een trapgat. Je profiteert altijd van onze vaste lage prijzen én een honderd procent tevredenheidsgarantie. Verrassingen zijn dus uitgesloten!

Verschillende soorten vaste trappen naar zolder

Heb je op korte termijn een vaste trap nodig die je vlizotrap vervangt? Laat dan een nieuwe zoldertrap aanmeten en installeren. We bieden je de keuze uit talloze soorten zoldertrappen. Van standaardtrappen tot zeer exclusieve eyecatchers, wij hebben het allemaal! Uiteraard kies je uit de mooiste houtsoorten en kan je altijd rekenen op een deskundige plaatsing door onze vakmensen. Tot slot bieden we je een garantie van dertig jaar op een nieuwe, houten trap.

 

 

Beekman Trapmontage realiseert op jouw verzoek een vaste trap inclusief trapleuning. We werken o.a. samen met De Vries Trappen en trappenfabriek Vermeulen daarom profiteer je van snelle levering (vanaf 6 werkdagen) en montage op korte termijn (binnen 3 weken). Ontvang je bij voorkeur een indicatie voor de kosten die een vlizotrap vervangen door een vaste trap met zich meebrengt? Voor de opmaak van de offerte en een 3D-presentatie komen we graag bij je langs om je wensen in kaart te brengen. Laat daarom een bericht achter via het contactformulier of bel of Whatsapp ons voor het inplannen van een afspraak.

Neem contact met ons op

06-14591127 Whatsapp

Laat je trapgat door ons afwerken

Wil je een vaste zoldertrap door ons laten plaatsen en vindt je het te veel gedoe om zelf een trapgat af te werken? Beekman Trapmontage voert dit soort werkzaamheden tegen een meerprijs voor je uit. Dit scheelt jou het nodige geklungel en dankzij onze aanpak ben je verzekerd van een perfect eindresultaat. Wil je een indruk krijgen van de afwerking van een trapgat? Bekijk dan deze pagina ter inspiratie.

 

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

 

Wij zijn trotse partner van…

 

 

× Hoe kunnen wij je helpen?