Beekman TrapmontageBestaande trap vervangen

Is je huidige trap versleten, gedateerd of onveilig? Laat je bestaande trap vervangen door Beekman Trapmontage. Als de # 1 op het gebied van trapmontage, zijn wij een gespecialiseerd trappenbedrijf en vervangen of renoveren je trap op hoogwaardige wijze. Dit doen we uitsluitend met houtsoorten van de allerbeste kwaliteit. Op die manier heb je een trap van top kwaliteit!

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Wanneer een bestaande trap vervangen?

Een oude trap vervangen door een nieuw exemplaar is een optie, maar traprenovatie behoort in bepaalde situaties ook tot de mogelijkheden. Wat de beste optie is, hangt volledig af in welke staat je trap verkeert. Is er sprake van mankementen, dan is een trap volledig vervangen een slimme keuze. Wil je een bestaande trap opnieuw bekleden met bijvoorbeeld ‘eiken overzettreden’? Beekman Trapmontage vertelt je er graag meer over.

Bekijk onze trapvoorbeelden

Wil je inspiratie opdoen voor een model en type trap? Maak dan kennis met verschillende trap modellen op onze website. Dit varieert van standaardtrappen tot exclusieve design trappen. De trapvoorbeelden helpen je om te beslissen wat je mooi vindt. Waar je keuze uiteindelijk ook op valt, elke trap is uniek en plaatsen we zo dat hij perfect aansluit op de rest van je interieur.

Een greep uit onze trap modellen

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Maak een vrijblijvende inmeet afspraak

Voor het inmeten van de trap en het uitwerken van een 3D-presentatie komen we graag bij je langs om je wensen in kaart te brengen. Laat daarom een bericht achter via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Trappen inspiratiegids

Laat jezelf inspireren…

Wil je graag je bestaande trap vervangen, maar heb je geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je met onze vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je al een goede indruk van wat er zoal mogelijk is.

Je vraagt de vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ aan door even hier te klikken.

Hoe andere klanten ons ervaren...

× Hoe kunnen wij je helpen?