Beekman TrapmontageTrappen

Beekman Trapmontage is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van nieuwe, houten trappen. Daarnaast blinken we uit in het renoveren van verouderde trappen. Dit doen we al meer dan twintig jaar en hierbij gebruiken we uitsluitend de beste houtsoorten. Uiteraard is het aan jou welke houtsoort je graag terugziet in je nieuwe trap!

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Hoe werkt het?

Wil je een nieuwe trap bestellen of een verouderde trap laten opknappen? We komen altijd eerst bij langs om je wensen in kaart te brengen. Daarnaast bespreken we naar welke houtsoort je voorkeur uitgaat en of je de trap wilt bekleden, schilderen of lakken. Uiteraard nemen we ook het soort hekwerk en de balusters mee. Al deze factoren zijn namelijk van invloed op hoe je trap er komt uit te zien en het uiteindelijke prijskaartje.

3D-ontwerp

Soms zijn er extra werkzaamheden noodzakelijk, bijvoorbeeld het maken van een trapgat. We zijn helder in onze informatie en daarom weet je altijd waar je aan toe bent. Vanuit onze expertise geven we deskundig advies, ook om eventuele klachten door de natuurlijke werking van hout te voorkomen. Na het gesprek maken we een 3D-ontwerp van je toekomstige trap en leggen dit aan je voor. Ben je tevreden? Binnen zes tot tien werkdagen wordt de trap in slechts één dag geplaatst!

Vraag een offerte aan

Enthousiast over de diensten van Beekman Trapmontage? Nodig ons uit om bij je langs te komen voor een vrijblijvende inmeet afspraak, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor de kosten die horen bij een trap plaatsen of renoveren. Laat daarom je gegevens achter via het contactformulier of bel of WhatsApp ons direct om een afspraak in te plannen.

06-14591127 Whatsapp

 

Laat jezelf inspireren…

Ben je op zoek naar een nieuwe houten trap, maar heb je geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je met onze vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je al een goede indruk van wat er zoal mogelijk is.

Je vraagt de vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ aan door even hier te klikken.

 

 

× Hoe kunnen wij je helpen?