Beekman TrapmontageTrap nieuwbouw

Verhuis je binnenkort naar een nieuwbouwwoning en gaat je wens uit naar een stijlvolle trap? Laat een trap in je nieuwbouw woning plaatsen door Beekman Trapmontage. Als de # 1 op het gebied van trapmontage, hebben wij sinds 2003 inmiddels al meer dan twintigduizend trappen geïnstalleerd. Bovendien weten we precies wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het monteren van een trap in een splinternieuwe woning.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

De voordelen van een nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning brengt voordelen met zich mee, want je kiest zelf de indeling, materialen en afwerking. Dit geldt ook voor de trap. Vaak wordt een nieuwbouwwoning opgeleverd met betonnen of vurenhouten trap. Dit soort zaken zijn vooraf te bespreken met de vastgoedontwikkelaar, architect of aannemer. Uiteraard wil je een trap die goed aansluit op je toekomstige interieur. Een goede reden om een beroep te doen op Beekman Trapmontage en ons bij dit proces te betrekken!

Hierom kies je voor een trap van Beekman Trapmontage

Wij leveren alle soorten houten trappen vanaf zes werkdagen en dit doen we tegen vaste lage prijzen. Naast een standaardtrap is ook een exclusieve of complexe trap een optie. Uiteraard plaatsen we uitsluitend trappen van de allerbeste houtsoorten. Elke trap is maatwerk – ook in een nieuwbouwhuis – en daarom laten we je graag zien wat er zoal mogelijk is.

Bekijk hier ons volledige aanbod trap modellen

 

Of laat jezelf nog verder inspireren…

Ben je op zoek naar een nieuwe houten trap voor je nieuwbouwwoning, maar heb je geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je met onze vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je al een goede indruk van wat er zoal mogelijk is.

Je vraagt de vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ aan door even hier te klikken.

 

 

Trap inmeten? Neem contact op!

Een trap inmeten geeft je een duidelijke indicatie van de kosten die een nieuwe trap met zich meebrengt. We komen graag bij je langs om dit voor jou te doen. Tijdens dit vrijblijvende advies gesprek geven we je ook gerichte informatie en praktische adviezen. Na afloop ontvang je een 3D-ontwerp zodat direct duidelijk wordt hoe de trap in je nieuwbouwwoning er komt uit te zien. Het plaatsen van de trap doen we in slechts één dag! Neem daarom snel contact op voor het inplannen van een afspraak met een van onze trapspecialisten.

Neem snel contact met ons op!

06-14591127 Whatsapp

× Hoe kunnen wij je helpen?