Beekman TrapmontageTrapmontage

Wil je een vakkundige renovatie van een bestaande trap of een nieuwe, houten trap laten plaatsen? Trapmontage is bij Beekman Trapmontage in goede handen. Als de # 1 op het gebied van trapmontage verkopen, plaatsen en renoveren wij sinds 2003 houten trappen bij particulieren en bedrijven. Dit deden we eerst bij een van de grootste trappenfabrikanten van Nederland, maar inmiddels runnen we een eigen trapmontagebedrijf. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn we dan ook een ware specialist in trapmontage.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Montage van allerlei soorten trappen

Een trap waar je jarenlang plezier aan beleeft? Beekman Trapmontage levert en monteert standaardtrappen, maar ook voor trapmontage van een exclusieve trap zit je bij ons goed. Zonder trapgat heb je niets aan een trap en daarom is het belangrijk dat deze opening naadloos aansluit op je trap. Wij verzekeren je van maatwerk, ook als het aankomt op een trapgat maken. Bovendien maken we vooraf een 3D-presentatie zodat je een perfecte indruk krijgt hoe de trap er in het echt uitziet!

Hoe werkt trapmontage?

Trapmontage van trappen in de mooiste houtsoorten besteed je uit aan Beekman Trapmontage. Wij dragen zorg voor een snelle levering en deskundige plaatsing dankzij ons partnership met o.a. De Vries Trappen en Vermeulen trappen. Elke trap kan zowel open als dicht door ons worden uitgevoerd en ook het plaatsen van trapaccessoires is bij ons in goede handen. Bovendien bieden we je dertig jaar garantie op het plaatsen van een houten trap.

Bel ons voor het inmeten van een trap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor trapmontage? Bekijk de pagina met trap modellen om inspiratie op te doen. De prijzen van trapmontage zijn volledig afhankelijk van je wensen. Wil je een offerte ontvangen voor trapmontage? We komen graag bij je langs om je nieuwe trap in te meten en je te informeren over de kosten die dat met zich meebrengt.

Een greep uit onze trapmodellen

Bekijk hier ons volledige aanbod trap modellen

Een nieuwe trap laten plaatsen in je huis of bedrijf? Aarzel niet, maar ga voor honderd procent tevredenheidsgarantie en maak een afspraak met een van onze trapspecialisten. Of…

Neem direct contact met ons op!

06-14591127 Whatsapp

Hopelijk horen we je snel!

× Hoe kunnen wij je helpen?