Beekman TrapmontageTrap modellen

Een nieuwe trap plaatsen? Beekman Trapmontage biedt jou de keuze uit talloze trap modellen. Ga je voor een trap met of zonder draai en zijn een hekwerk, stoffering en trapverlichting wenselijk? In je keuze voor een nieuwe trap komt er van alles op je af en daarom laten we je op deze pagina graag kennismaken met onze verschillende trapmodellen.

Laat jezelf inspireren met onze prachtige trapmodellen…

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe houten trap, maar weet je niet welke trap er perfect in jouw interieur past? Bekijk dan NU ons nieuwe webinar! En je hebt na dit webinar een glashelder idee welke droomtrap er straks perfect in jouw interieur past.

Bekijk hieronder het webinar! 👇

bestaande-trap-vervangen

 

Een greep uit onze trap modellen

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Bekijk onze trapvoorbeelden

Heb je nog geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je een goede indruk van wat er mogelijk is. Uiteraard is elke trap maatwerk en daarom creëren we voor jou een unieke trap die perfect aansluit op je interieur. Je bekijkt ons volledige aanbod trap modellen, onderaan deze pagina.

Maak een afspraak met Beekman Trapmontage

Wil je een trap die precies aansluit op je wensen? Of ben je op zoek naar een bepaald model trap die niet tussen onze voorbeelden staat? We komen vrijblijvend bij je langs om een trap op maat te ontwerpen. Neem daarom snel contact met ons op of bel tel. 06-14591127 zodat wij je droom inzake een nieuwe trap kunnen laten uitkomen!

Bekijk hier ons volledige aanbod trap modellen

 

× Hoe kunnen wij je helpen?