Beekman TrapmontageNieuwe trap laten plaatsen

Een nieuwe trap laten plaatsen in een bestaand huis of een nieuwbouwwoning? Of is de huidige trap in je bedrijfspand hoognodig aan vervanging toe? Beekman Trapmontage is dé specialist op het gebied van trapmontage en plaatsen wij dagelijks nieuwe trappen bij particulieren en bedrijven. We werken uitsluitend met houtsoorten van de allerbeste kwaliteit en daarom garanderen we je een trap waar je absoluut blij van wordt.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Laat een nieuwe trap plaatsen door Beekman Trapmontage

Zelf een nieuwe trap plaatsen, is een tijdrovende klus. Beekman Trapmontage maakt het je gemakkelijk, want wij plaatsen een nieuwe trap in slechts één dag! We werken exclusief samen met De Vries Trappen waardoor je profiteert van ruim 120 jaar kennis en ervaring. Dankzij deze unieke samenwerking leveren we trappen vanaf zes werkdagen. Bovendien ben je via ons veel goedkoper uit dan bij vele andere aanbieders!

Een greep uit ons aanbod trap modellen

Maatwerk trap

Elke trap is maatwerk en daarom komen we graag bij je langs om een nieuwe trap in te meten. Daarnaast denken we met je mee over de mogelijkheden in de ruimte waar de trap wordt gemonteerd. Op die manier zijn verrassingen uitgesloten en dat is een pre, vooral ook omdat je bij ons profiteert van vaste, lage prijzen. Inmiddels hebben we meer dan twintigduizend trappen geplaatst en daarom loont het altijd om ons in te schakelen. Voor het inmeten van de trap en het uitwerken van een 3D-presentatie komen we graag bij je langs om je wensen in kaart te brengen. Laat daarom een bericht achter via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Trappen inspiratiegids

Laat jezelf inspireren…

Wil je een nieuwe trap laten plaatsen, maar heb je geen idee naar welk trapmodel je voorkeur uitgaat? Wij inspireren je met onze vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ graag met een aantal voorbeelden van door ons geplaatste trappen inclusief accessoires zoals spijlen, hekken en balusters. Op die manier krijg je al een goede indruk van wat er zoal mogelijk is.

Je vraagt de vernieuwde ‘Trappen inspiratiegids’ aan door even hier te klikken.

× Hoe kunnen wij je helpen?