Beekman TrapmontageTrapgat afwerken

Er komt veel kijken bij het plaatsen van een trap. Het trapgat is een belangrijk onderdeel van de trap en dit vraagt om een deskundige aanpak. Na het plaatsen van een trap, dienen ook de randen van het trapgat te worden afgewerkt voor een mooi eindresultaat. Ontbreekt het je aan kennis en ervaring om dit zelf te doen? Beekman Trapmontage is dé trappenspecialist en komt graag voor je in actie.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Trapgat afwerken in een houten vloer

Beekman Trapmontage is expert in het afwerken van een trapgat in een houten vloer. We monteren gegronde MDF-dagstukken langs het trapgat en dit zorgt ervoor dat het geheel mooi en netjes wordt afgewerkt. Ben je handig? Ga zelf aan de slag met het MDF-dagstukken en laat ze meeleveren bij het bestellen van een nieuwe trap.

Beekman Trapmontage: specialist in trapgat afwerken

Vind je het na het plaatsen van de trap te veel gedoe om zelf het trapgat af te werken? Beekman Trapmontage voert dit soort werkzaamheden tegen een meerprijs voor je uit. Dit scheelt jou het nodige geklungel en dankzij onze aanpak ben je verzekerd van een perfect eindresultaat. Wil je een indruk krijgen van de afwerking van een trapgat?

 

Bekijk de volgende afbeeldingen ter inspiratie…

 

Maak een afspraak en bespreek je wensen

Het inmeten van een trap geeft je een duidelijke indicatie van de kosten die een trap plaatsen en een trapgat afwerken met zich meebrengen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

× Hoe kunnen wij je helpen?