Beekman TrapmontageTraprenovatie

Je trap een make-over geven met eiken overzettreden? Een uitstekende keuze wanneer je trap verouderd, versleten of zelfs onveilig is. Beekman Trapmontage is specialist in traprenovaties en geeft je huidige trap graag een grondige opknapbeurt. Binnen een tot twee werkdagen geniet je van een compleet nieuwe trap en wordt het dé eyecatcher in huis!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en verzeker je van een succesvolle traprenovatie!

Je hebt bij ons al een compleet gerenoveerde trap met eiken overzettreden (inclusief montage) vanaf slechts € 1.739,- 

 

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Snelle traprenovatie

Wil je niet maanden wachten op een prachtig gerenoveerde trap? Laat Beekman Trapmontage de traprenovatie voor je verzorgen. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in traprenovaties en schakelen snel met onze leveranciers. Dit betekent dat jij op korte termijn geniet van een schitterende trap. Uiteraard profiteer je te allen tijde van onze scherpe prijzen!

Voorzie je trap van een stijlvol design

Bij een traprenovatie voorzien we je trap van een stijlvol design door middel van eiken overzettreden. Overzettreden van eikenhout geven je trap een natuurlijke uitstraling met een bijzonder patroon van de nerven. Met onze overzettreden heb je vaak binnen één werkdag een complete nieuwe trap. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren ‘eiken hout’.

Dus voor ieder interieur hebben wij altijd een bijpassende kleur en denken we graag met je mee. We garanderen je een uniek productieproces zonder kleurverschil. Kortom: binnenkort een gerenoveerde trap op- en aflopen, dat doe je dankzij onze aanpak!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en verzeker je van een succesvolle traprenovatie!

 

Je hebt bij ons al een compleet gerenoveerde trap met eiken overzettreden (inclusief montage) vanaf slechts € 1.739,- 

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Beekman Trapmontage weet alles over traprenovatie en daarom komen we graag bij je langs om te onderzoeken welk design in jouw interieur het beste tot zijn recht komt. Er is een variatie aan smaken en mogelijkheden, maar er zit hoe dan ook altijd iets voor je bij. Neem daarom snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en verzeker je van een succesvolle traprenovatie!

Ben je op zoek naar een traprenovatie met eiken overzettreden? Dan komen wij graag met je in contact. Vul hieronder je gegevens in.

Jouw contactgegevens

× Hoe kunnen wij je helpen?