Beekman TrapmontageTrapgat laten maken

Een trapgat laten maken bij het plaatsen van een nieuwe trap? Voor je een trap kunt plaatsen naar zolder, dient er meestal eerst een trapgat te worden gemaakt in een houten of betonnen vloer. Wil je dit zorgvuldig laten uitvoeren? Beekman Trapmontage maakt naast het plaatsen en renoveren van trappen ook trapgaten.

Trapgat laten maken in een houten vloer

Een vaste zoldertrap is meestal te groot om in een vlizotrapgat te worden geplaatst. Bovendien zit een vlizotrapgat vaak ook niet op de juiste plaats. Bij het plaatsen van een nieuwe zoldertrap in een houten vloer, wordt het oude vlizotrapgat afgedicht door middel van een houten plaat. Vervolgens maakt Beekman Trapmontage een nieuw trapgat op de juiste locatie in een houten vloer. Op de plaats waar de raveling (samenstel van balken) wordt onderbroken, plaatsen we een houten balk om de stevigheid van de zoldervloer te garanderen.

Zelf een trapgat maken in een houten vloer

Ben je handig en wil je zelf een trapgat maken in een houten vloer? Dit is altijd een optie! Bij het inmeten van een nieuwe trap, ontwerpen we in 3D een trap waarbij de beloopbaarheid van groot belang is. De uiteindelijke maten van de trap resulteren in een duidelijke maatvoering van het nieuwe trapgat. Deze versturen we tijdig per mail, zodat jij het trapgat gereed kan maken voor we een nieuwe trap plaatsen.

Trapgat laten maken in een betonnen vloer

Betonnen plafonds en wanden zijn vaak hard en om die reden levert het maken van een trapgat op die plekken veelal gedoe op. Daarnaast is het zwaar werk en resulteert het in heel wat rommel. Beekman Trapmontage komt graag in actie bij een trapgat maken in een betonnen vloer en geeft vooraf duidelijkheid over de kosten die dat met zich meebrengt.

Hierom kies je voor de aanpak van Beekman Trapmontage

Beekman Trapmontage is actief sinds 2003 en heeft al meer dan twintigduizend trappen geplaatst. We weten dus precies wat er nodig is om een trap goed te laten aansluiten op een trapgat. Bovendien kan je altijd reken op een zorgvuldige aanpak en dat voor een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met Beekman Trapmontage!

× Hoe kunnen wij je helpen?