Beekman TrapmontageNieuwe trap laten plaatsen

Een nieuwe trap laten plaatsen in een bestaand huis of een nieuwbouwwoning? Of is de huidige trap in je bedrijfspand hoognodig aan vervanging toe? Beekman Trapmontage plaatst als dé trappenspecialist nieuwe trappen bij particulieren en bedrijven. We werken uitsluitend met houtsoorten van de allerbeste kwaliteit en daarom garanderen we je een trap waar je absoluut blij van wordt.

Neem direct contact op

06-14591127 Whatsapp

Laat een nieuwe trap plaatsen door Beekman Trapmontage

Zelf een nieuwe trap plaatsen, is een tijdrovende klus. Beekman Trapmontage maakt het je gemakkelijk, want wij plaatsen een nieuwe trap in slechts één dag! We werken exclusief samen met De Vries Trappen waardoor je profiteert van ruim 120 jaar kennis en ervaring. Dankzij deze unieke samenwerking leveren we trappen vanaf zes werkdagen. Bovendien ben je via ons veel goedkoper uit dan bij andere aanbieders!

Een greep uit ons aanbod trappen

Maatwerk trap

Elke trap is maatwerk en daarom komen we graag bij je langs om een nieuwe trap in te meten. Daarnaast denken we met je mee over de mogelijkheden in de ruimte waar de trap wordt gemonteerd. Op die manier zijn verrassingen uitgesloten en dat is een pre, vooral ook omdat je bij ons profiteert van vaste, lage prijzen. Inmiddels hebben we meer dan twintigduizend trappen geplaatst en daarom loont het altijd om ons in te schakelen.

Bekijk hier ons volledige aanbod unieke trap modellen

Een nieuwe trap laten plaatsen in je huis of bedrijf? Aarzel niet, maar ga voor honderd procent tevredenheidsgarantie en maak een afspraak met een van onze trapspecialisten. Of…

Neem direct contact met ons op!

06-14591127 Whatsapp

Hopelijk horen we je snel!

× Hoe kunnen wij je helpen?